Een school vol talentenEen school vol talentenEen school vol talentenSamen leren voor de wereld van morgenEngels vanaf groep 1
Een school vol talenten

Een school vol talenten

Een school vol talenten

Samen leren voor de wereld van morgen

Engels vanaf groep 1

U bent hier:  Home  >  Communicatie met ouders/verzorgers
Terug naar de vorige pagina

Communicatie met ouders/verzorgers

KLASBORD

KLABORD is een app op de telefoon en tablet. Met deze app communiceert de leerkracht snel en veilig met de ouders van de eigen groep. U ontvangt binnen een week een mail van de leerkracht met de gebruiksaanwijzing. We zetten met elkaar een nieuwe stap in het digitale tijdperk.

Klasbord is gratis te downloaden in de app store of de play store. Kijk op www.klasbord.nl op welke wijze.
Het kan voorkomen dat u het als ouder of betrokkene liever niet hebt dat er op Klasbord berichten worden geplaatst die mogelijk persoonsgegevens bevatten van je kind. Wanneer dit het geval is heb je als ouder altijd het recht om hier bezwaar tegen te maken bij de leerkracht. Het is belangrijk dat de privacy van iedereen gerespecteerd wordt. De leerkracht is verplicht om hier rekening mee te houden bij het plaatsen van een bericht op Klasbord.

Contact

Voor u uw kind kunt aanmelden, willen we graag met u in contact komen. Bel ons voor een afspraak, telefoon: 030-6343217. U kunt ook het contactformulier invullen. 

Contact

Schoolgids

Klik hier voor de schoolgids 2020-2021.

Partners