Een school vol talentenEen school vol talentenEen school vol talentenSamen leren voor de wereld van morgenEngels vanaf groep 1
Een school vol talenten

Een school vol talenten

Een school vol talenten

Samen leren voor de wereld van morgen

Engels vanaf groep 1

U bent hier:  Home  >  Wereldwijs is een Kanjerschool
Terug naar de vorige pagina

Wereldwijs is een Kanjerschool

De Kanjertraining richt zich op alle kinderen. Kinderen die sociaal onhandig zijn, zich terugtrekken, slecht vriendschap kunnen sluiten of opdringerig zijn. Maar ook kinderen die bijvoorbeeld gepest worden of zelf pesten, onzeker of agressief zijn. Zowel de kinderen als hun ouders kunnen zich daar ongelukkig bij voelen. Het belangrijkste doel van de Kanjertrainingen is dat een kind positief over zichzelf en de ander leert denken. Het geeft de kinderen handvatten in sociale situaties zoals: samenwerken, kritiek durven en kunnen geven, uit slachtofferrollen stappen en het heft in eigen handen  nemen op een gezonde manier. Het leert hen te stoppenmet treiteren en pesten.

Op onze school staan de KANJERREGELS van de
kanjertraining centraal:
• We vertrouwen elkaar
• We helpen elkaar
• Niemand speelt de baas
• Niemand lacht uit
• Niemand doet zielig
De Kanjertraining is een samenspel tussen school, leerlingen en ouders. Het is dan ook van belang dat uitgangspunten en doelstellingen bij ouders bekend zijn. Tijdens de informatieavonden zullen we u regelmatig over het lesprogramma en voortgang informeren. Meer informatie kunt u vinden op de volgende website: www.kanjertraining.nl.

Agenda

Er zijn op dit moment geen agendapunten.

Schoolgids

Klik hier voor de schoolgids 2021-2022.

Contact

Voor u uw kind kunt aanmelden, willen we graag met u in contact komen. Bel ons voor een afspraak, telefoon: 030-6343217. U kunt ook het contactformulier invullen. 

Contact

Partners